Opinie o Sala Weselna Finezja

    5 star review  Jedna z największych sal w Radomsku - łącząca klasykę z nowoczesnością. Ilekroć mam przyjemność tam bywać - jestem zachwycony podejściem właściciela i do gości i do wykonawców. To chyba największy z atutów tej sali - bardzo otwarty, pomocny człowiek. Organizacyjnie wszystko pracuje jak w zegarku, a przy tym czuć serdeczną atmosferę (miła, uśmiechnięta obsługa). Bardzo dobre jedzenie, w naprawdę dużych ilościach. Polecam 🙂

    Damian Leszczyński Avatar Damian Leszczyński
    21 sierpnia, 2017

    negative review  Sala super wystroj rewelacja . Jedzenie nie calkiem oki ,ale glodny nie wyszedlem z wesela . Jedynie co to kelnerka czasem o drugiej czesci stolika zapominalai jedzenie bylo zimne 🙁

    Mariusz Bogacz Avatar Mariusz Bogacz
    10 czerwca, 2016

    positive review  9lipca 2016 roku przeżyliśmy najpiękniejszy dzień Naszego życia. Panie Arturze DZIĘKUJEMY za profesjonalizm,zrozumienie naszych potrzeb,spełnienie oczekiwań,super kontakt i życzliwość .! Obsługa rewelacyjna,dbająca o gości od początku do końca i po :-)uśmiechnięta,życzliwa,spełniająca oczekiwania każdego z gości.Szef kuchni na 6 z plusem,jedzenie znakomite "jak u mamy" i nie do przejedzenia.Tak niewiele trzeba aby poczuć się wyjątkowo w tym miejscu ,wystarczy tylko podjąć właściwą decyzję P.S. Na pewno nie jest to nasza ostatnia impreza w domu weselnym "Finezja" :-))

    Kasia Zborzęcka Avatar Kasia Zborzęcka
    30 października, 2016

    positive review  Bardzo miła obsługa jak również właściciel sali dzięki którym przyjęcie weselne było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie przepyszne. Serdecznie polecamy salę weselną Finezja.

    Patrycja Wojtyła Avatar Patrycja Wojtyła
    13 września, 2020

    positive review  Polecam wszystkim. Jedzenie przepyszne. Super atmosfera

    Agnieszka Gruszka Avatar Agnieszka Gruszka
    28 września, 2020

    positive review  Świetne miejsce, nasze wesele udało się bez zarzutu. Wszytko dzięki obsłudze sali

    Weronika Perlowska Avatar Weronika Perlowska
    8 grudnia, 2016

    positive review  Polecam salę weselną Finezja Radomsko. Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Właściciel dba o każdy szczegół, aby wszystko było jak najlepiej. Każda kwestia dokładnie omowiona. W razie wątpliwości zawsze można się z nim skontaktować.

    Karolina Chojka Marszał Avatar Karolina Chojka Marszał
    23 stycznia, 2020

    positive review  Ach co to było za wesele!! Profesjonalizm zauważalny na każdym kroku, przy każdym, nawet najmniejszym szczególe. Wielkie podziękowania i wielkie brawa dla Pana Artura oraz całej załogi 🙂 Nasi goście byli pod ogromnym wrażeniem perfekcyjnej organizacji przyjęcia. Wszystkie dania były pyszne a sama atmosfera niepowtarzalna. Sala Finezja to idealne miejsce dla każdego kto szuka pewnego miejsca na organizację swojego wymarzonego przyjęcia weselnego !

    Ewelina Sz Avatar Ewelina Sz
    18 lipca, 2018

    positive review  Z calego serca polecam Sale Finezja ❤️ Wybralismy z mezem ta sale na nasze wesele i ten wybor byl spelnieniem wszystkich naszych marzen zwiazanych z planowaniem tej uroczystosci. Wlasciciel sali, Pan Artur to wspnialy, bardzo cieply i mily czlowiek z ogromna wiedza! Organizujac wesele z Angli, caly czas mialam z Panem Arturem super kontakt, wszystko bylo dopieszczone i zapiete na ostatni guzik, tak abym nie musiala sie niczym martwic za co bardzo jestem wdzieczna. Sala prze przepiekna i bardzo elegancka, pyszne jedzenie, bardzo mila i profesjonalna obsluga, panie kelnerki kochane i ciagle usmiechniete :). Polecamy rowniez pokoje, nasi goscie byli zachwyceni i wyspani swietowali z nami do bialego rana! 🙂 Panie Arturze, dzieki Panu mamy cudowne wspomnienia z tego dnia, a nasi goscie chwala lokal i ten dzien do dnia dzisiejszego 🙂 Dziekujemy jescze raz za caly wysilek i prace jaka pan wlozyl w przygotowanie najlepszej imprezy w naszym zyciu. 😁 Jestesmy wdzieczni za kazda rade, kazdy pomysl i kazdy najmniejszy detal jaki uczynil ten dzien tak wyjatkowym ❤️ wszyskim tym ktorzy sie jeszcze zastanawiaja, szczerze polecamy z calego serca. Sala Finezja to jedyny sluszny wybor. Dziekujemy za wszystko i serdecznie pozdrawiamy 🙂 ❤️ Karolina i Mateusz

    Karolina Jadczak Avatar Karolina Jadczak
    13 października, 2020

    5 star review  Wspaniałe weselne przyjęcie, jestem MEGA zadowolona 🙂 🙂 🙂

    Ewa Drzazga Avatar Ewa Drzazga
    12 września, 2016

    positive review  Zgadzam sie w 200% z opinia corki ! Piekne wesele,piekna obsługa. Klasa! Pozdrawiam!

    Katarzyna Kępa Avatar Katarzyna Kępa
    15 października, 2017

    5 star review  Ciężko jest opisać słowami zachwyt i zadowolenie ze zorganizowanego przez Pana Artura wesela w tej sali. Przesympatyczny człowiek, zawsze otwarty na wszelkie pomysły, dodając też coś od siebie, żeby wyszło jeszcze lepiej. Zarówno pierwszy jak i drugi dzień wesela, był dopracowany w najmniejszych szczegółach. Pan Artur nieustannie wszystkiego dyskretnie doglądał. Wszyscy goście byli zachwyceni również obsługą, która w mgnieniu oka wydawała dania i dbała o porządek na stołach, zawsze z uśmiechem na twarzy. Sala jest rewelacyjna pod każdym względem, nie słyszeliśmy żadnej niepochlebnej opinii, a mieliśmy naprawdę wielu wymagających gości. Tak właśnie powinna wyglądać obsługa we wszystkich salach w Polsce !! Polecimy tą salę każdemu !! I gwarantujemy, że nikt się nie zawiedzie :)). Gdybyśmy mieli zrobić wesele jeszcze raz wybralibyśmy ponownie Pana Artura i jego salę !! Z pewnością jeszcze tam wrócimy na inne imprezy. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękujemy za tak wspaniałe wesele. Marta i Karol :))

    Karol Michał Ka Avatar Karol Michał Ka
    8 sierpnia, 2017

    positive review  Perfekcyjne wesele na odnowionej sali Finezja. Bardzo dobra organizacja i przemiła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne. Właściciel – Pan Artur nieustannie dbał o poprawny przebieg imprezy. Nowy wystrój wraz z klimatycznym oświetleniem tworzą świetny nastrój do zabawy. Bardzo dużo miejsca na parkiecie, nawet przy blisko 200 osobach bawiących się. Naprawdę ciężko o znalezienie jakichkolwiek mankamentów. Serdecznie polecamy wszystkim tę sale, nie zawiedziecie się!

    Tomasz Szymczyk Avatar Tomasz Szymczyk
    30 kwietnia, 2017

    positive review  Serdecznie polecamy salę bankietową Finezja! Przepyszne jedzenie, świetna organizacja wesela i bardzo profesjonalne podejście właściciela! Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy polecać wszystkim tą salę! Jeszcze raz dziękujemy! To były dwa najpiękniejsze dni w naszym życiu. 🙂 Lilka i Łukasz Dąbrowscy.

    Liliana Dąbrowska Avatar Liliana Dąbrowska
    8 sierpnia, 2019

    positive review  Polecam jak najbardziej 😉😊

    Zuza Chojnacka-Bartnik Avatar Zuza Chojnacka-Bartnik
    2 listopada, 2019

    5 star review  Zarówno ja z Żoną jak i nasi Goście jesteśmy w 100% zadowoleni z wesela. Pan Artur to świetny doradca weselny. Dania wyróżniały sie nie tylko smakiem ale też sposobem podania. Kilka kulinarnych niespodzianek było miłym zaskoczeniem. Furorę zrobiła dekoracja sali a paczki z ciastem dla Gości zachwyciły smakiem już po imprezie.

    Norbert Kołodziejczyk Avatar Norbert Kołodziejczyk
    23 sierpnia, 2016

    positive review  Polecam w 100 % !!! Wszystko na wysokim poziomie !!! Właściciel super !!! Wszyscy goście zadowoleni !!! 👍🤩😀

    Marta Kosmala Avatar Marta Kosmala
    17 czerwca, 2019

    positive review  Polecamy Salę Finezja jako wspaniałe miejsce do organizacji Wesela 🙂🥂Jedzenie przepyszne. Otwartość na sugestie. Obsługa sali jak i Pan Artur sprawiają, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik 😊

    Natalia Bednarek Avatar Natalia Bednarek
    10 listopada, 2019

    5 star review  Polecamy z całego serca!!! Świetna obsługa i przepyszne jedzenie. Pan Artur od początku do końca dbał o swoich klientów 😉 Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wesela, które się tam odbyło 🙂 Pozdrawiamy serdecznie 🙂 Agnieszka i Marcin Karbownik

    Agnieszka Karbownik Avatar Agnieszka Karbownik
    16 września, 2014

    positive review  Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Sala przepiękna, jedzenie przepyszne, obsługa profesjonalna i przemiła - opinia zarówno nasza, jak i naszych gości. Wszystko było na najwyższym poziomie. Nasze wesele (i poprawiny) odbyły się dokładnie tak jak chcieliśmy, bez żadnych stresów czy problemów. 🙂 Dziękujemy całemu personelowi za wspaniałą oprawę tego wyjątkowego dla nas dnia! 🙂 Polecamy Salę Finezja wszystkim mniej lub bardziej zdecydowanym - naprawdę warto! 🙂

    Ilona Kubik-Maciąg Avatar Ilona Kubik-Maciąg
    1 października, 2018

    5 star review  Z czystym sumieniem możemy z mężem polecić tą salę! Wszystko dopięte na ostatni guzik, bardzo miła i profesjonalna obsługa, jedzenie przepyszne. Współpraca z właścicielem na najwyższym poziomie, zawsze chętny do pomocy, doradzi i podpowie. Nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca! �

    Ola Kowalczyk Avatar Ola Kowalczyk
    20 sierpnia, 2018

    positive review  Bardzo miła i profesjonalna obsługa, przepyszne jedzenie. Właściciel miły i konkretny. Co do wnętrza - trochę ciemne - przydałoby się malowanko ścian na jasny kolor i zdjęcie firanek. Od razu byłoby pięknie. 🙂

    Karolina Kinga Ignasiak Avatar Karolina Kinga Ignasiak
    23 czerwca, 2021

    positive review  Dj i Wodzirej Marcin DZWONNIK djmarcin PL POLECA SALĘ FINEZJĘ !!!!

    Marcin Dzwonnik Avatar Marcin Dzwonnik
    11 lutego, 2014

    positive review  Sala Finezja to idealne miejsce na zorganizowanie przyjęcia weselnego. Piękna, duża sala, nietuzinkowa dekoracja, apetycznie wyglądające i smaczne dania oraz profesjonalizm Pana Artura przerósł wręcz nasze najśmielsze oczekiwania. Nie ma słów jakie wyraziłaby nasz zachwyt i radość, że wybraliśmy salę Finezja. Dziękujemy przesympatycznej, pomocnej obsłudze sali oraz Panu Właścicielowi.

    Marlena Zemsta Avatar Marlena Zemsta
    27 maja, 2019

    positive review  Właściciel wkłada całe swoje serce w swoją sale. Żyje Finezja!!!!!!!! Rewelacja pod każdym względem

    Logusia Gabinet Logopedyczno-pedagogiczny Avatar Logusia Gabinet Logopedyczno-pedagogiczny
    1 kwietnia, 2016

    positive review  Panie Arturze, Nietuzinkowa, duża, piękna sala, wyborne posiłki oraz wspaniała obsługa pozwoliła na doskonałą zabawę dla mnie, mojej małżonki oraz naszych gości. Dzieki dobrze zorganizowanemu przyjęciu moglismy zająć się zabawą, a nie przejmować się organizacją. Wspólnie z Kasią serdecznie dziękujemy!!

    Michał Żołyniak Avatar Michał Żołyniak
    1 lipca, 2019

    positive review  Bardzo dobre jedzenie i bardzo dużo, obsługa przemiła i bardzo zwinna w roznoszeniu posiłków - bardzo dobry kontakt z szefostwem - Bardzo serdecznie dziękuję za miłą współpracę całej obsłudze Restauracji Finezja w imieniu całego Zespół muzyczny Las Vegas - cała Polska

    Jurek Kubasiak Avatar Jurek Kubasiak
    21 lipca, 2019

    5 star review  Szczerze polecamy dom weselny Finezja. Cieszymy się, że wybraliśmy to miejsce na nasze wesele i uważamy, że był to najlepszy wybór!!! Jesteśmy zadowoleni z każdego aspektu- począwszy od przepięknego, oryginalnego wyglądu sali oraz całego budynku i otoczenia, po przepyszne jedzenie, aż do najważniejszego - wyjątkowo miłych pracowników obsługi oraz przesympatycznego właściciela sali, który dba o organizację przyjęć na najwyższym poziomie, biorąc pod uwagę indywidualne potrzeby klientów. Wyrażamy wyrazu podziwu dla Pana Artura, bo sztuką jest stworzenie tak cudownego domu weselnego, ale jeszcze większym wyzwaniem jest dbanie o wysoką jakość świadczonych usług, do których nie można mieć żadnych zastrzeżeń 🙂 Dziękujemy i mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję gościć na przyjęciu w Finezji 🙂

    Dorota Kapuścik Avatar Dorota Kapuścik
    27 czerwca, 2017

    positive review  Z głębi serca polecamy wszystkim narzeczonym organizację swojego wesela na sali Finezja! Przepiękna sala, bardzo komfortowe pokoje, wszystko w wysokim standardzie. Przemiłe kelnerki nieustannie dbaja o stoły, a stół pary młodej obsługiwany jest jak stół króla i królowej;) nasi goście bardzo komplementowali zarówno sale jak i obsługe,jedzenie było przepyszne, tort i deser obłędny! Pan Artur... Pan Artur jest sercem na dłoni. Bardzo ciepło wspominamy wspolprace-ludzkie podejscie, kultura, duza skarbnica wiedzy organizacyjnej, duzo porad i chetnie odbieral moje ciagle telefony:). Czuwał nad nami całe wesele:) Po prostu brak słow aby wyrazić nasze zadowolenie. Lepiej nie moglismy wybrac! Goraco pozdrawiamy i mamy nadzieje, ze kiedys jeszcze bedziemy mogli gościc na Waszej sali raz jeszcze. Marta i Paweł!

    Marta Czekała Avatar Marta Czekała
    15 października, 2017

    positive review  Przepiękna sala,pyszne jedzonko i przemiła obsługa 🙂 polecam i bardzo dziękuję

    Urszula Jaszczyk Avatar Urszula Jaszczyk
    4 czerwca, 2017

    positive review  Nasz Wielki dzień odbył się 16.06.2018 w najpiękniejszej sali w Radomsku. Wszyscy goście zachwyceni przepięknym miejscem, a także pysznym jedzeniem. Pan Artur - wlasciciel, wspaniały człowiek, życzliwy, pomocny, profesjonalny w kazdym calu. Organizacja wesela w sali Finezja to sama przyjemność, Panie z obsługi pomocne, uśmiechnięte, pracowite, dbaly o każdy szczegół. Wraz z mężem i rodzicami z całego serca możemy polecić salę Finezja ! Było fantastycznie !

    Joanna Kosarzewska Avatar Joanna Kosarzewska
    19 czerwca, 2018

    positive review  Dziękujemy za przepiękne wesele. Sala śliczna, obsługa przemiła, jedzenie przepyszne.. a właściciel- odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Pełen zaangażowania na 200% o każdej porze dnia i nocy.. przed weselem jak i na weselu!!! Nic dodać nic ująć. Najważniejsza była dla nas opinia gości a ta była na ocenę celującą. Polecamy wszystkim !!!

    Inga Mirowska Avatar Inga Mirowska
    18 września, 2018

    positive review  Sala Finezja - najlepsza z sal na jakich się bawiliśmy. Właściciel dba o wszystko oraz w czasie imprezy sprawdza czy wszystko jest w porządku. Kontakt z właścicielem zarówno przed jak i po weselu - idealny. Jedzenie było przepyszne - wszystko było idealnie doprawione i podane. Obsługa również bardzo miła i życzliwa. Wystrój sali - rewelacyjny a fontanna na środku sali stała się dużą atrakcją dla dzieciaków. Serdecznie polecamy tą salę 😉

    Marta Mysłek Avatar Marta Mysłek
    20 lipca, 2019

    positive review  Z wszystkich sal w Radomsku i okolicy ta spodobała nam się najbardziej i szczerze powiem że się nie zawiedliśmy. Mimo że mieliśmy wesele na ponad 60 osób to właściciel tak świetnie zaplanował układ stołów że nie dało się odczuć że jest to sala na 240 osób, jeśli chodzi o jedzenie było naprawdę super, nie usłyszałem od żadnego z gości żeby coś nie smakowało lub żeby ktoś wyszedł głodny. Jeśli macie jakieś wątpliwości co do organizacji, dekoracji sali itp to z wszystkimi problemami pomoże wam Pan Artur który ma naprawdę duże doświadczenie i z chęcią pomaga. SALA GODNA POLECENIA W 100%

    Robert Stępień Avatar Robert Stępień
    16 grudnia, 2016

    positive review  Dziękujemy serdecznie za doskonałą obsługę! ❤ Pan Artur jest niesamowita osoba, dopilnowal wszystkiego perfekcyjnie. Sala jest przepiękna i jedzenie jest przepyszne! Polecamy w 100%! 🥰 Pozdrawiamy, Marta i Konrad 13.08.2021r.

    Marta Marchwińska Avatar Marta Marchwińska
    19 sierpnia, 2021

    positive review  Przepiękna sala, wyśmienite jedzenie, świetna obsługa. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach. Ogromne zaangażowanie Pana Artura zarówno przed jak i w trakcie wesela sprawiły że był to najwspanialszy dzień w naszym życiu. Bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy.

    Paula Wilkoszewska Avatar Paula Wilkoszewska
    23 września, 2016

    positive review  Sala Finezja to najlepsze miejsce na najważniejszy dzień w życiu czyli wesele. Sala sama w sobie piękna, oświetlona i nie wymagająca dodatkowej dekoracji. Profesjonalizm, z którym się tam spotkaliśmy był na najwyższym poziomie. Właściciel Pan Artur jak nikt inny wykazał się dbałością o najdrobniejszy szczegół w trakcie przygotowań, a także w trakcie wesela. Menu, które nam zaproponowano zachwyciło nas i naszych gości nie tylko smakiem ale również sposobem podania. Każdy stolik miał swojego kelnera, który na początku wesela przedstawił się i dbał o wszelkie potrzeby gości. Szczerze polecamy i mamy nadzieję, że to nie nasza ostatnia impreza w Sali Finezja !

    Łukasz Chalusiak Avatar Łukasz Chalusiak
    2 września, 2017

    positive review  Pełen profesjonalizm,ciepła atmosfera, kuchnia dorównuje najlepszym restauracjom. Polecamy

    Zespół Muzyczny Coverdance Avatar Zespół Muzyczny Coverdance
    21 października, 2018

    5 star review  Zdecydowanie polecamy sale Finezja na wesele! Wszystko było w jak najlepszym porządku, wspaniałe jedzenie, bardzo dużo pomocy ze strony Pana Artura! 🙂 Jak ktoś jest zapracowany i chce się odciążyć w tak trudnym zadaniu jakim jest organizacja wesela, to śmiało może tutaj szukać pomocy od namierzenia dobrego DJ'a po załatwienie przepysznego tortu weselnego! 🙂 Wspaniały wystrój, przepyszny stół wiejski, pięknie udekorowany stół z owocami, czy czekoladowa fontanna to tylko część oferowanych usług! 🙂 POLECAMY

    Kajetan Dziedziech Avatar Kajetan Dziedziech
    5 września, 2018

    positive review  Piękna sala polecam super imprezy!!!

    Mateusz Kosmala Avatar Mateusz Kosmala
    13 grudnia, 2018

    positive review  Polecamy serdecznie ! Pyszne jedzenie i obsługa na 6!! Sala godna polecenia! Jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia weselnego, które się tam odbyło. Pozdrawiamy!

    Malwina Dulewicz Avatar Malwina Dulewicz
    9 lipca, 2015

    positive review  Przepiękna sala, przepyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, niezwykle pomocna i profesjonalna obsługa... Dziękujemy Panie Arturze!!! ... było idealnie 🙂

    Magdalena Magdalena Avatar Magdalena Magdalena
    2 września, 2016

    positive review  Sala weselna robi niesamowite wrażenie. Jedzenie przepyszne oraz profesjonalna i pomocna obsługa. Serdecznie dziękujemy za super organizacje i z czystym sumieniem polecamy tę salę 😉

    Rafał Kwintal Avatar Rafał Kwintal
    13 czerwca, 2017

    positive review  Polecam!!! Jedzenie przepyszne, świetna obsługa, właściciel P. Artur dba o klientów, super doradza. Sala przepiękna. Jednym słowem super 🙂

    Ewelina Karolina Jawura Avatar Ewelina Karolina Jawura
    21 września, 2015

    positive review  Co tu dużo pisac, było wspaniale!!!

    Iza Włodarczyk Avatar Iza Włodarczyk
    24 lipca, 2017

    positive review  Bardzo miła i profesjonalna obsługa, przepyszne jedzenie, sympatyczni właściciele. Polecam każdemu👍

    Jarosław Zieliński Avatar Jarosław Zieliński
    22 października, 2020

    positive review  Doskonałe miejsce na najważniejszy dzień w życiu. Miła, serdeczna i pomocna obsługa. Wyśmienite, przepyszne jedzenie. Wspaniały klimat i otoczenie. Dodatkowo właścielem jest człowiek o ogromnym sercu, posiadający wspaniały charakter oraz humor. Serdecznie polecam Dom Weselny Finezja gdyż tam jest niezapomniana atmosfera i przepiękna sala, z genialna fontanna na środku która w połączeniu z podświetleniem ledowym nadaje głębi i przykuwa swym niesamowitym wyglądem. Jeśli jaka kolwiek uroczystość to tylko Finezja !!!

    Hubert Lis Avatar Hubert Lis
    5 września, 2016

    positive review  Panie Arturze chyba nie ma słów,które mogły by wyrazić mój zachwyt.Zorganizowal Pan to lepiej niż można to było sobie wymarzyć. Obsługa perfekcyjna.Dania zaskakujące i gwarantujące rozkosz podniebienia...REWELACJA

    Mariola Nagalska Avatar Mariola Nagalska
    20 listopada, 2016

    positive review  Zacznę od wad, bo jest ich więcej. Żartowałem, zacznę od zalet i niespodzianka... na nich zakończę. Początek wesela: "Dzień dobry, jestem Ewa, znajdujemy się w sali Finezji i dziś to ja będę Państwa obsługiwała." (bądź bardzo podobnie) i co? I już wiedziałem, że obsługa będzie taka, jakiej jeszcze nie zaznałem, a to znaczy dużo, bardzo dużo powiedziałbym. Było przyjemnie, była kultura. Zaczynając od wymiany talerzyków "na czas" przez uśmiech (szczery) kończąc na smacznym jedzeniu (ach, kapustka i karkówka w sosie pieprzowym). Pozdrowienia dla Pań, Ewy (wesele) i Jolanty (poprawiny) oraz dla pomocnej koleżanki w kręconych włosach, szczególnie pomocnej w dzień przyjazdu, zakwaterowania. Jak to potocznie się mówi, "właściciel" bardzo człowieczy i gdyby było bliżej (bo my z zachodu:)) to i swoje wesele bym tam zrobił, widać, że dobry człowiek, pomijając sam biznes jako biznes ... Szczególne pozdrowienia od Wojtusia (tak... to ten 2 latek ciągnący niekończący się makaron). Mateusz, Natalia, Kasia, Przemek, Wojtuś, Sylwia Włodarska i okularnik Bartek.

    Natalia Raubo Avatar Natalia Raubo
    31 lipca, 2017

    positive review  Z racji zamiłowania do foto i video bywam na dziesiątkach sal, w związku z tym mam porównanie i mogę pokusić się o opinię. Sala Finezja to najlepsza sala ever na jakiej byłem. Jak na dobrze ponad setke odwiedzonych miejsc myślę że to świadczy o poziomie tego miejsca. Od ogółu do szczegółu wszystko jest na najwyższym poziomie. Tak w Finezji jak i w innych salach bywałem po kilka razy. Tutaj nigdy się nie rozczarowałem jeśli chodzi i menu, atmosferę, czy też obsługę. Zawsze czekam aż Para Młoda na spotkaniu powie, że impreza w Finezji bo to dla mnie sygnał, że mimo bycia w pracy poczuje się jak Gość. Nigdy też nie słyszałem wśród Gości negatywnych sygnałów, nie zdarzyło się, żeby Para Młoda odbierając film krytykowala Salę, czy też Właściciela, który zawsze w pełni profesjonalnie podchodzi do swoich Gości i do tego, co robi. Bez względu na to, czy to wesele, chrzciny, sylwester, czy komunia. Reasumując- jestem na TAK!! Bardzo na tak!!

    Andrzej Prajs Avatar Andrzej Prajs
    22 sierpnia, 2018

    5 star review  Sala na poziomie pod każdym względem 😉

    Dagmara Chmielewska Avatar Dagmara Chmielewska
    12 czerwca, 2016

    positive review  Polecam jak najbardziej 😊

    Asia Ociepa Avatar Asia Ociepa
    13 maja, 2019